• Интериори с тапети

   Тапетите са стенно покритие, което бързо и лесно може да преобрази всяко помещение, придавайки му собствен уникален стил - жилища, хотели, административни сгради, офиси, банки, търговски обекти, казина, ресторанти, медицински центрове, детски градини и др.

   Всички колекции от тапети са разработени от дизайнери и следват последните модни тенденции. Изборът от десени, стилове и цветове е огромен. Уникални дизайни и великолепни цветове характеризират всяка от колекциите. Има както елегантни мотиви, подходящи за класически интериори, така и доста авангардни десени в унисон с най-новите тенденции. Това, което е отличително за съвременните тапети, е високото им качество и нова визия. Комбинацията от стил, специфична структура, дизайн и съчетанието на цветове в една цялостна хармония е гаранция за техния успех и приложение във всеки тип интериор.

   ПРИЛОЖЕНИЕ:

   С тапети могат да се декорират както жилищни помещения, така и хотели, ваканционни селища, административни сгради, офиси, банки, търговски обекти, казина, ресторанти, болници, медицински центрове, детски градини и др.

   ПРЕДИМСТВА:

   Трудно е да се изброят всички предимства на тапетите – внасят неповторим уют и топлина във всяко помещение, добавят стил и класа, внушават настроения, притежават силата да създават зрителна измама за размера на стаята или пространството и най-важното – придават индивидуализъм, уникалност и красота.


  • Контакти
   Магазини Мирка
   : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
   : 066 885 074, 066 805 075
  • Последвайте ни
  • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee