Ефекти за боядисване на стени: идеи за рисуване на дома през 2021г.

Ефекти за боядисване на стени: идеи за рисуване на дома през 2021г.


Колко пъти на ден се случва да казваме: "Толкова съм стресиран"? Стресът се превърна в типичен аспект на съвременния живот, но това не означава, че трябва да се отпуснем и да му позволим да ни завладее.

Един от начините да търсим собственото си спокойно убежище е да създадем пространства около нас, които са в състояние да ни отпуснат и успокоят, започвайки от домовете ни. Как можем да направим това?

  1. Пропускайте правилното количество естествена светлина: неизкуственият източник на светлина напоява жилищните ни пространства с усещане за спокойствие, често трудно постижимо използвайки други източници на светлина като осветителни тела и абажури.
  2. Внесете природата в дома си: ако имате късмета да имате градина, уверете се, че тя винаги е на видно място; ако не, изберете няколко растения, които да държите в определени ъгли на дома си.
  3. Организирайте пространствата си по функционален начин: ефикасният дизайн, освен че улеснява ежедневието, помага и за насърчаване на безпрецедентно усещане за спокойствие в обстановката.
  4. Изберете подходящите модерни декоративни бои за вашите стени: цветовете и декоративните ефекти са два основни инструмента за създаване на атмосфера, която създава впечатление за единство и хармония в дадено пространство. Не само това: цветовете също могат да окажат значително влияние върху настроението ни (например оживените цветове повишават енергията ни, докато по-меките нюанси имат успокояваща сила).

VALPAINT, лидер в сектора на декоративните бои, чрез своята Лаборатория за научноизследователска и развойна дейност непрекъснато се занимава с изучаване на екологични и модерни продукти, способни да задоволят възникващите нужди на сектора на интериорния дизайн.

Нека заедно открием декоративните ефекти на VALPAINT за стени и как да ги използваме, за да съчетаем визуална привлекателност и функционалност.

По-нова публикация

RSS
0 коментари

Остави коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани