• BOCHEMIT ESTETIK

    Каталожен номер
    Наличност
    На склад

    Висококачествен, иновативен, маслено-алкиден импрегнант за обработка, защита, оцветяване и краен финиш на дървени повърхности и изделия в екстериор и интериор.
    Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности. Иновативната формула на продукта му позволява да проникне дълбоко и добре да се свърже със структурата на третираната дървесина, попивайки в нея.

    ✓ Благодарение на добавените масла предпазва дървесината от влиянието на тежките атмосферни условия и възпрепятства проникването на водата в обработените дървени детайли.
    ✓ Продуктът попива в дълбочина и се свързва здраво със структурата на дървесината, за разлика от традиционните лакове и бои, които със своите по-големи молекули образуват повърхностен филм, без да попиват в дървесината, което е основна причина да се напукват и белят.
    ✓ Покритието не се люспи или бели с течение на времето и много лесно се освежава и поддържа през годините, без предварителна механична или химична подготовка, като шкурене или обработка с продукти за сваляне на боя или лак.
    ✓ Освежаването става само на една ръка, след почистване на
    повърхността от прах.
    ✓ Фладерът – шарките на дървото остават видими. Mатовият
    естествен цвят без гланциране придава модерен, мек и естествен вид на обработените детайли.

   • Подобни продукти
  • Контакти
   Магазини Мирка
   : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
   : 066 885 074, 066 805 075
  • Последвайте ни
  • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee