• Декоративни мазилки

     Декоративните многоцветни покрития са вариант за промяна на скучни едноцветни стени. Особено подходящи са и при нужда от продукт с голяма трайност, висока миеща способност и продължителна защита на стенните повърхности. 
     

    Те позволяват многобройни комбинации на основи с многоцветни частици с гланцов, сатенен металиков или матов финиш. Крайният ефект зависи от начина на обработка на още мокрото покритие с различни инструменти – пластмасови шпатули, гъби, ръкавици и др. и от опита и фантазията на майстора.

    Предлагаме декоративни бои и мазилки със съвременно и рустикално звучене за интериорно и екстериорно приложение в богата гама от цветове.

    Ние сме официален вносител на VALPAINT Италия, водеща италианска компания в пазара на декоративни бои и покрития. Основана през 1988 г. от Фернандо Сарти, тя е една от най-модерните италиански компании на технологично равнище, поради своите изключително модерни лаборатории, които разчитат на партньорството между експерти химици и технолози за създаването на авангардни бои и лакове.
    VALPAINT прави висококачествени забележителни и иновативни бои при зачитане на околната среда. Настоящата производствена гама включва разноцветни бои и покрития, бои на водна основа със специални ефекти , минерални мазилки и покрития за създаването на антични ефекти и много други продукти.

    VALPAINT SpA е със силно присъствие на пазара в Италия и в чужбина , благодарение на верига от дистрибутори и собствени клонове , обслужвани от квалифициран персонал.

    Политиката в областта на продажбите на VALPAINT е преди всичко да отговори на изискванията на клиентите чрез предлагане на иновативни и функционални продукти, които дават възможност на производителя и потребителя да работят заедно в перфектна хармония.

    Съвет на майстора:  Добре подгответе стените. Използвайте всички продукти, препоръчани от производителя в последователността, посочена от него. Ефектът на декоративните покрития зависи изключително от количеството светлина в помещението.

   • Контакти
    Магазини Мирка
    : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
    : 066 805 075, 066 885 074
   • Последвайте ни
   • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

   • Онлайн магазин от Exsitee