• фасаген със силикон Фавори – Бетек

    Каталожен номер
    Наличност
    На склад
    Характеристики

    Фасаген със силиконови добавки, матиращ, за външна употреба. Отлична издържливост към атмосферни влияния и замърсяване. Отлична паропропускливост. Превъзходна покривност. Прави повърхността водоотблъскваща. Цветовете не избеляват, не се напуква. Възможност за оцветяване на машина в цвят по избор.БЕЗПЛАТНО ТОНИРАНЕ НА ТОЗИ ПРОДУКТ. Всички цветове от каталога на ФАВОРИ ЕКСТЕРИОР  -  на цената на бялото.

     

     

    Повърхности за нанасяне:

    Може да се нанася върху гипс, бетон, груб бетон, износена мозайка, мдф, плочи бетопан, предварително боядисани повърхности, както и повърхности, покрити с теразит.

     

    Разход ( за един слой):

    (100-160 мл/м²) или (155-250 гр/м²) за един слой, в зависимост от гладкостта и абсорбиращата способност на повърхността. За определяне на окончателния разход направете пробно нанасяне..

     

    Нанасяне:

    Повърхността трябва да е здрава, чиста суха и подходяща за нанасяне. Дефектите на повърхността могат да се корегират с циментовата смес за корекции Betek Stako или с кит Betek Exterior Paste. Ако се нанася върху скоро шпакловани повърхности, трябва да се изчакат 4 седмици, за да изсъхнат. За да се предотврати възможната кристализация на соли, смесете Проникващия импрегнатор за камък Betek Boxan 451 с вода в съотношение 1:1 и нанесете с четка. Преди грундирането или нанасянето на фасагена, предварително почистете с влажна четка, в случай че кристализацията е вече на лице. Преди да приложите силиконовия фасаген Beteksilan, нанесете бял силиконов грунд Beteksilan Primer. Изчакайте 4 седмици за следваща декорация. Времето за полагане трябва да се съобразява, когато се работи с бетонови повърхности. По време на нанасяне температурата на повърхността трябва да е между +5 °C и +30 °C. Предпазвайте от дъжд и замръзване по време на нанасяне и сушене. Не работете при ветровито време и на пряка слънчева светлина. Нанася се с четка, валяк или чрез пръскане.

     

    Време на съхнене:

    Първоначално съхнене: 1 час. Нанасяне на втория слой: след 12 часа. Цялостно съхнене: след 24 часа. 

     

    Разреждане:

    Продуктът трябва да се разреди с 10 % вода (при нанасяне с четка или валяк).

     

     

   • Подобни продукти
  • Контакти
   Магазини Мирка
   : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
   : 066 885 074, 066 805 075
  • Последвайте ни
  • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee