• Латекс Фавори – Бетек

    Каталожен номер
    Наличност
    На склад
    Характеристики

     

    Aкрилен латекс на водна основа. Продуктът е предназначен за вътрешна употреба. Придава матов ефект.
    Използва се върху нови вътрешни стени и тавани на минерална основа, както и върху стари боядисани повърхности с избледнели цветове.

     
    Нанасяне:

    Повърхността, върху която ще се нанася латексът, трябва да е здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. За повърхности на циментова основа, преди нанасяне на латекса, трябва да се изчакат 28 дни. Преди нанасяне, повърхността да се почисти от слаби и ронливи места, като се използва скрепер. При високо абсорбиращи или гипсови повърхности се препоръчва използването на Безцветния грунд Fawori Gypsum Primer. Върху повърхности, които са старобоядисани или върху гипскартон и др. се използва Бeлият грунд Fawori Interior Primer. По време на нанасяне температурата на повърхността и околната среда трябва да е между +5 °C и +30 °C. Нанася се с четка, валяк или чрез пръскане.

     
    Разреждане (по обем):

    При нанасяне с четка или валяк се разрежда максимум с 20% вода и се нанася на два слоя. При пръскане - максимум с 10-15% вода и се нанася на един слой.
     
    Време на съхнене:

    (при 20°C и 65 HR): Първоначално съхнене: 30 минути. Вторият слой се нанася след 2 часа. Пълно съхнене: 24 часа.
     
    Разход:(55-80 мл/м²) или (90-130 гр/м²) за един слой, в зависимост от гладкостта и абсорбиращата способност на повърхността. За определяне на окончателния разход направете пробно нанасяне.Готови цветове 18 , възможност за допълнително тониране МIX машина на БЕТЕК.     

   • Подобни продукти
  • Контакти
   Магазини Мирка
   : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
   : 066 885 074, 066 805 075
  • Последвайте ни
  • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee