• Tапети

   Тапетите са стенно покритие, което бързо и лесно може да преобрази всяко помещение, придавайки му собствен уникален стил - жилища, хотели, административни сгради, офиси, банки, търговски обекти, казина, ресторанти, медицински центрове, детски градини и др.

   Всички колекции от тапети са разработени от дизайнери и следват последните модни тенденции. Изборът от десени, стилове и цветове е огромен. Уникални дизайни и великолепни цветове характеризират всяка от колекциите. Има както елегантни мотиви, подходящи за класически интериори, така и доста авангардни десени в унисон с най-новите тенденции. Това, което е отличително за съвременните тапети, е високото им качество и нова визия. Комбинацията от стил, специфична структура, дизайн и съчетанието на цветове в една цялостна хармония е гаранция за техния успех и приложение във всеки тип интериор.

   ПРИЛОЖЕНИЕ:

   С тапети могат да се декорират както жилищни помещения, така и хотели, ваканционни селища, административни сгради, офиси, банки, търговски обекти, казина, ресторанти, болници, медицински центрове, детски градини и др.

   ПРЕДИМСТВА:

   Трудно е да се изброят всички предимства на тапетите – внасят неповторим уют и топлина във всяко помещение, добавят стил и класа, внушават настроения, притежават силата да създават зрителна измама за размера на стаята или пространството и най-важното – придават индивидуализъм, уникалност и красота.

   СЪСТАВ:

   Благодарение на усъвършенствания производствен процес и най-добрите технологични линии в Европа, с тези продукти се постига отлично качество. Тапетите имат сертификати за качество, а при производството им не се използват вредни за околната среда материали. Тапетите се правят от нови ексклузивни материали с всякакви десени и релефи и възможности за комбинации. Освен това повечето модерни тапети имат специални покрития, които ги правят едновременно устойчиви и лесни за почистване. Специално за нуждите на инвеститорите се предлагат тапети, които са антибактериални, антистатични и имат специална повърхност, която не позволява надраскване. Това ги прави подходящи и предпочитани при реализацията на проекти.

   Според основата тапетите могат да са с хартиена основа или на флис основа. Флистапетите има редица предимства – позволяват на стената да диша. Основата им е по-здрава, дава възможност за многократна корекция и при нея има по-малък разход на лепило.

   Разнообразието от покрития при тапетите е голямо и това ги дели на: хартиени, с винилно покритие, с текстилно покритие, с велурено покритие, с метален ефект и пр.

    

   Тапетите са продукт, подходящ за различни интериорни решения. С тях могат да се декорират както цели пространства, така и определени помещения, където да се постави акцент. В зависимост от индивидуалните предпочитания и специфичните изисквания на конкретния проект, се прави цялостно предложение за най-подходящите видове. Комплексният подход и професионалното познаване на продуктите дават възможност тапетите стилово да се съчетаят с подови настилки, завеси, дамаски, възглавнички, осветителни тела и различни аксесоари за декорация.

    

   Съвет на майстора:Съобразете дебелината на тапета с качеството на вашите стени.Използвайте лепила, съобразени с вида на тапета.Новите флис тапети не могат да поемат разлики в стените.Винилните тапети поемат до 5 - 6 см разлики.Спазвайте посоката за залепяне на лентите.Махнете старите тапети,ако има такива.

  • Контакти
   Магазини Мирка
   : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
   : 066 885 074, 066 805 075
  • Последвайте ни
  • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee