• VIVECHROM NEOPAL ECO- екологична боя

    Каталожен номер
    Наличност
    На склад

    VIVECHROM NEOPAL ECO e eкологична боя с отлично качество за вътрешно приложение, устойчива на миене. Продуктът е сертифициран от ASAOS и отговаря на критериите на Съвета по екомаркировка на Европейския съюз. Продуктът не съдържа амоняк и затова е изключително подходящ за интериорно нанасяне в помещения на жилищни и обществени сгради като детски стаи, спални, детски градини, болници и др. Поради специалната си формула и липсата на опасни вещества в състава си (като амоняк, тежки метали, свободни формалдехиди, ароматни въглеводороди и др.) Неопал Еко е безвреден за човека и околната среда продукт.

    Характеристики


    VIVECHROM NEOPAL ECO e eкологична боя с отлично качество за вътрешно приложение, устойчива на миене.

     

    Приложение:
    Висококачествена екологична емулсионна боя за вътрешно приложение. Продуктът е сертифициран от ASAOS и отговаря на критериите на Съвета по екомаркировка на Европейския съюз. Продуктът не съдържа амоняк и затова е изключително подходящ за интериорно нанасяне в помещения на жилищни и обществени сгради като детски стаи, спални, детски градини, болници и др. Поради специалната си формула и липсата на опасни вещества в състава си (като амоняк, тежки метали, свободни формалдехиди, ароматни въглеводороди и др.) Неопал Еко е безвреден за човека и околната среда продукт.

    Повърхности:
    Подходяща за нанасяне върху гипс, гипсокартон, бетон, тухли, дърво и др.

    Подготовка:
    Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи, обезпрашени и обезмаслени. Отстранете всички частично или изцяло ронещи се или недобре прилепнали участъци от старото покритие. Последващата обработка на повърхността трябва да се извърши чрез шлайфане. Използването на подходящи лични предпазни средства, както и осигуряването на подходяща вентилационна система е задължително. За освежаване или обновявана на добре запазени боядисани повърхности: нанесете директно 1 или 2 слоя от NEOPAL ECO.

     

   • Подобни продукти
  • Контакти
   Магазини Мирка
   : Габрово, ул. Йосиф Соколски 37, ул. Емануил Манолов“ 23
   : 066 885 074, 066 805 075
  • Последвайте ни
  • © 2014 MIRKA. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee