За нас

  Висококачествени продукти на достъпни цени

  Магазини Мирка предлагат на българсия пазар качествени интериорни и екстериорни бои, италиански декоративни мазилки, тапети и специални стенни покрития на реномирани български и европейски производители, съчетаващи традиция и високи технологии. 

  Мирка е ексклузивен представител на Флюгер и САДОЛИН, Валпейнт - Италия, Хротекс - Гърция, Мегахим - Русе, Оргахим - Русе, Домко, Тони Бад и др.

  При нас ще намерите висококачествени продукти на достъпна цена и разнообразни решения за всяка ситуация. Екипът от специлисти в нашия шоурум ще Ви помогне да прецизирате избора си и да изчислите необходимото Ви количество материали.

  Предлагаме индивидуален подход към всеки клиент и изготвяме и изпълняваме идейни проекти с класически или модерен дизайн, както и стилни комбинации подходящи за разнообразни интериорни решения. Екипът на Мирка извършва оглед на място, последван от компетентна техническа и дизайнерска консултация при избора на декорации.

  Освен високо качество и професионален съвет, нашите клиенти, строителни предприемачи, архитекти и дизайнери,  могат да получат при нас и обучение за работа със специфични материали, както и реализация на своите идеи и проекти.