Valpaint: Как да постигнем ефект на камък върху стените на нашия дом?

Valpaint: Как да постигнем ефект на камък върху стените на нашия дом?


Интересът към естествените материали се повишава през последните години като ефектът на камък върху стените печели все повече последователи сред архитекти и интериорни  дизайнери. Семплите решения са олицитворение на стил и естетика.

Секторът на декоративните бои също се влюби в този прекрасен естествен материал и неговия огромен дизайнерски потенциал. Това доведе до създаването на бои с ефект на камък и на свой ред повърхности, които ни позволяват да се отдадем на усещането си за допир и да се насладим на тактилни удоволствия, от които съвременният технологичен свят ни е ограбил.

VALPAINT разполага със серия бои за стени с ефект на камък в своята колекция, които предлагат изключителен естетически резултат и изключително усещане.

METEORE 10 MARMORIZZATO: боя с мраморен ефект

METEORE 10 MARMORIZZATO: боя с мраморен ефект е боя с ефект на камък, която имитира мраморна повърхност. Има тактилно качество, както и невероятна способност да улавя светлината.

Научете повече: Valpaint: Боя с мраморен ефект, който говори за красотата на природата

ROCOCÒ TRAVERTINO: боя с ефект на камък

ROCOCÒ TRAVERTINO е боя с ефект на камък за вътрешна и външна употреба. Имитира травертинова плоча, подчертавайки изящно естествените жилки.

Намира основно приложение за възстановяване на фасади на исторически сгради, но е също толкова привлекателна и за вътрешни помещения.

VALPAINT E-VOLUTION: боя с мраморен ефект

Това е декоративна боя с мраморен ефект с механични и химични свойства, които я правят влагоотблъскваща и водоустойчива.

Това означава, че VALPAINT E-VOLUTION е декоративна система с ефект на камък, която може лесно да се нанася върху облицовки на стени и подове на бани, интериори на душ кабини и определени зони на кухнята, без да е необходимо да се премахва материалът, който лежи отдолу.

Боите с ефект на камък на VALPAINT са предназначени да възпроизвеждат изящната красота на естествения камък, запазвайки неговата несравнима привлекателност. Техните технически характеристики, естетически качества, широка цветова гама и възможност за работа ги правят абсолютно необходими за всеки проект за интериорен дизайн, който има за цел да се съсредоточи върху тактилната привлекателност и първичната сила на природата.

Ресурси

По-стара публикация По-нова публикация

RSS
0 коментари

Остави коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани