Valpaint: Боя с мраморен ефект, който говори за красотата на природата

Valpaint: Боя с мраморен ефект, който говори за красотата на природата


Терминът мрамор идва от старогръцкото marmairon, което означава „да блестиш“. И в древни времена тази дума също е олицитворявала камъни и скали, които са се поддавали на полиране. Терминът произхожда от красив бял камък, известен като проконезийски мрамор, добиван от остров Мармара. Това е един от първите древни материали, нарязани на плочи и изнесени не само в Помпей, Рим, бреговете на Дунава и други места, но и използвани за изграждането на град Константинопол.

Как да постигнете ефект на мрамор върху стените с декоративни бои?

METEORE 10 MARMORIZZATO е декоративно решение на Valpaint за стени с мраморен ефект. Тъй като този продукт предоставя огромни възможности за персонализиране, потребителите могат да постигнат въздействащо красиви покрития с мраморен ефект, за да отговорят на всички естетически изисквания.

Декоративната боя METEORE 10 MARMORIZZATO позволява постигане на персонализирани декоративни ефекти. Благодарения на своята текстура на повърхността, мраморният ефект е на лице както на дневна, така и на изкуствена светлина. Когато е подходящо осветен, вените улавят светлината и хвърлят сенки, като почти създават оптичната илюзия за вибрираща повърхност, част от цялостния декор, който е „оживен“ от отблясъците на светлината.

Купете сега: Декоративна боя от Valpaint METEORE 10 MARMORIZZATO

Предлага се в серия от различни нюанси, които могат да бъдат персонализирани и адаптирани за постигане на желания резултат. Техниката, възприета за използване на боя с мраморен ефект, оставя ръцете на декоратора свободни да персонализира не само цвета, но особено вариациите на текстурата и шарката. Може да се разглежда като аксесоар за обзавеждане в истинския смисъл на думата. От естетическа гледна точка, тази боя с мраморен ефект може да се използва за добавяне на намек за цвят или графично изображение към всеки проект за интериорен дизайн.

Ресурси:

Marble-effect paint: a decorative effect that reverberates with life

 

По-стара публикация По-нова публикация

RSS
0 коментари

Остави коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани