V55 MATT и V88 SATINÈ: свойства и характеристики

V55 MATT и V88 SATINÈ: свойства и характеристики


След като разказахме как VALPAINT разработва продуктите V55 MATT и V88 SATINÈ с грижа с вашето здраве, е време да разгледаме техните свойства характеристики.

Водоразтворимият емайллак от VALPAINT е продукт от най-висок клас базиран на научни изследвания, който се предлага в две покрития, V55 MATT и V88 SATINÈ.

V55 MATT и V88 SATINÈ имат HACCP сертификат в съответствие със стандарт UNI 11021, което ги прави подходящи са среди, където се приготвят и пакетират храни. Могат да бъдат използвани както в кухните на ресторантите, така и в нашите домове

Водоразтворимите бои V55 MATT и V88 SATINÈ се характеризират с антибактериалните свойства, възпрепятстващи растежа на бактерии и гъбички, както и водорасли и мухъл в съответствие с ISO 22196 – JIS S 2801.

Стандартът UNI ISO 6270-1 установява, че декоративният водоразтворим емайллак VALPAINT може да се използва в помещения с влажност над 80%. В допълнение на това продуктът е "супер миещ се" и може да бъде дезинфекциран с помощта на хлорни продукти (белина), алкални обезмаслители и киселинни средства за отстраняване на котлен камък, в съответствие със стандарта UNI ISO 2812-1

Покритията V55 MATT и V88 SATINÈ се оцветяват с помощта на системата за смесване на цветовете VALCLONE и следователно позволява създаване на всички цветове в NCS INDEX 1950, с възможност за персонализиране и проектиране на цветове в рамките на околната среда.

В допълнение на техническите характеристики, продуктите V55 MATT и V88 SATINÈ, са създадени с грижа към природата спазвайки всички екологични разпоредби:

  1. Рейтинг А+ за най-ниското ниво на NDOOR/ISO 16000-9 емисии, т.е. количеството вредни вещества, което се отделя при работа с продукта.
  2. Липса на вредни вещества (включително IPA, APEO, формалдехид и амоняк).
  3. Класификация F-FOUR STAR по отношение на най-ниските нива на формалдехид в съответствие с японския JIS A 1902-3.
  4. Изключително ниско съдържание на VOC (летливи органични съединения). При горна граница от UE 200 g/l, водоразтворимият емайллак Valpaint има максимална стойност от едва 16 g/l.

 Вижте какво разказва VALPAINT за свойствата и характеристиките на водоразтворимия емайллак тук.

 

 

По-стара публикация По-нова публикация

RSS
0 коментари

Остави коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани