VALSETIN 2: Характеристики на боята с копринен ефект

VALSETIN 2: Характеристики на боята с копринен ефект


Коприната - предмет на вековни страсти, причина за войни, формиране на империи и процъфтяващи търговски предприятия. През вековете тя е оставала неизменно символ на благородство и елегантност, отличавайки се със своята изключителна стойност и възприемана като един от най-ценните материи в света. Коприната продължава да бъде високо оценявана в съвременния свят, запазвайки своята вълнуваща история и привлекателност.

Немислимо е такъв желан материал да не попадне в колекцията на VALPAINT от специални бои и ефекти за стени. VALSETIN 2 е декоративна боя на водна основа, чиято текстура, консистенция и способност да улавят светлина въвеждат атмосфера на „хиляда и една нощ” с изненадващо съвременно усещане.

Valsetin 2

VALSETIN 2 излъчва собствен живот, оцветен с приказно изискани нюанси,  който ни позволява да персонализираме всеки проект за интериорен дизайн, независимо дали е в класически или модерен стил.

Но VALSETIN 2 не е само естетика. Този декоративен ефект може да се похвали с престижни сертификати, които свидетелстват за неговото качество и ефективност по отношение на здравето на хората, живеещи в зони, където е бил използван.

Всъщност тази боя с копринен ефект:

  • не съдържа опасни вещества (БЕЗ PAHs, APEO, FORMALDEHYDE и AMMONIA).
  • е БЕЗ FORMALDEHYDE, с други думи, не отделя формалдехид в околната среда.
  • е с много ниско съдържание на летливи органични съединения, които се считат за отговорни за определени ефекти на замърсяването на въздуха и са опасни за човешкото здраве.
  • е класиран сред продуктите от клас А+.

 

Пълната статия може да прочетете тук.

 

По-стара публикация По-нова публикация

RSS
0 коментари

Остави коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани